Site-uri din reteaua Vreau Credit:

Despre noi

Stim cat de neplacut este sa pierdeti cateva ore din timpul liber, sa va sacrificati pauzele de masa sau sa parcurgeti zeci de kilometri in traficul aglomerat pentru a gasi leasingul care vi se potriveste cel mai bine.

De aceea am decis sa venim in intampinarea dumneavoastra si sa va aducem oferta completa de leasing-uri acasa, la birou sau oriunde considerati ca aveti timp si dispozitie sa o analizati, singur sau impreuna cu familia, prietenii sau colegii.

Costurile unui leasing

Contractarea unui leasing de la o banca presupune mai multe costuri. Unul dintre cele mai importante este dobanda dar, pe langa aceasta, exista multe alte comisioane, taxe sau asigurari necesare care pot ridica foarte mult costul unui leasing. Dobanda este cel mai promovat cost aferent unui leasing, insa de cele mai multe ori nu este elementul principal care determina costul unui leasing, ci poate reprezenta foarte putin din costul total.

Dobanzi

Cunoscand faptul ca majoritatea bancilor promoveaza dobanda unui leasing si incearca sa isi atraga clientii prin aceasta metoda, VreauLeasing.ro vine in ajutorul persoanelor care doresc obtinerea unui leasing cat mai avantajos prezentand toate costurile aferente acestuia.

Costul total

Pentru a cunoaste costul total al unui leasing trebuie calculat indicatorul DAE (Dobanda Anuala Efectiva) care contine toate costurile aferente unui leasing. Pentru anumite leasing-uri, bancile sunt obligate sa comunice si DAE, insa valoarea acestui indicator variaza foarte mult in functie de suma si perioada dorite. Asadar, va recomandam sa fiti foarte atenti la toate costurile ce pot aparea in obtinerea unui leasing.

VreauLeasing.ro

Sub deviza "Iti oferim totul pentru a gasi leasingul care ti se potriveste cel mai bine", ne-am gandit ca urmatoarele facilitati v-ar putea ajuta in cautarea si obtinerea leasingului potrivit:

Filtrare leasing-uri

Optiunea de filtrare a produselor bancare este activata separat pentru fiecare categorie in parte (persoane fizice sau persoane juridice). Astfel, dupa selectarea unei categorii, caseta de filtrare va fi vizibila in partea stanga - sus, oferindu-va posibilitatea de a vizualiza numai leasing-urile care corespund cerintelor dumneavoastra. Puteti filtra dupa tipul leasingului, moneda si banca. Daca veti introduce suma si perioada dorita, in dreptul fiecarui leasing vor aparea si valorile "DAE estimativ" respectiv "Rata lunara".

Comparatie leasing-uri

Indiferent ca rasfoiti, filtrati, sortati sau vizualizati leasing-urile dintr-o categorie, puteti adauga in orice moment leasing-urile dorite in lista de comparatie prin apasarea link-ului "comparatie" prezent sub titlul fiecarui leasing. In momentul selectarii unui leasing pentru comparatie, contorul afisat in caseta "Comparatie leasing-uri" se va incrementa cu o unitate, afisand numarul total de leasing-uri selectate de catre dumneavoastra pentru aceasta operatie. Lista de leasing-uri selectate pentru comparatie va ramane disponibila indiferent de actiunile ulterioare desfasurate de catre dumneavoastra in cadrul site-ului ( filtrare noua, cautare noua, vizualizari ale altor leasing-uri, etc) sau in afara acestuia (inchiderea browser-ului, parasirea site-ului, etc). Pentru pastrarea leasing-urilor selectate va rugam sa activati optiunea "Allow COOKIES" in browserul dumneavoastra.

Pentru a modifica ordinea leasing-urilor din lista de comparatie va rugam sa tineti apasat butonul stang al mouse-ului in interiorului casetei ce contine leasingul pe care doriti sa-l mutati si sa miscati mouse-ul sus/jos (pentru aceasta facilitate va rugam sa activati JavaScript in browserul dumnevoastra). De asemenea, puteti sa stergeti leasing-urile din lista prin apasarea link-ului "comparatie" prezent sub titlul fiecarui leasing. Dupa definitivarea listei / optiunilor dumneavoastra, pentru a compara leasing-urile selectate, trebuie sa apasati butonul "compara".

Calculatoare de rate

Pentru a calcula rata unui leasing este necesar sa introduceti in motorul de filtrare (persoane fizice) suma si perioada dorita. Astfel, in dreptul fiecarui leasing vor aparea valorile "DAE estimativ" precum si "Rata lunara". Pentru a vedea si scadentarul de plata precum si costul total al leasingului dorit trebuie sa mergeti la pasul 2 in vizualizarea unui leasing. Daca in dreptul unui leasing nu apar valorile "DAE estimativ" si "Rata lunara" exista doua explicatii:

  • leasingul respectiv nu se incadreaza in suma sau perioada dorita de dumneavoastra
  • leasingul respectiv nu prezinta toate informatiile necesare pentru calcularea acestor indicatori

Va reamintin ca aceste leasing-uri sunt introduse de catre banci sub supravegherea echipei noastre. Va asiguram ca facem tot posibilul ca toate leasing-urile sa prezinte toate costurile aferente acestora. Pentru acest lucru intreprindem si campanii specifice pentru confirmarea acuratetii informatiilor prezente in cadrul site-ului nostru.

Daca doriti sa aflati care este suma maxima pe care o puteti imprumuta si care este rata maxima lunara pe care o puteti avea, va rugam sa accesati link-ul "Calculator rate leasing-uri" din cadrul meniului de "Informatii utile" prezent in partea stanga a fiecarei pagini.

Posibilitatea de a aplica online

Pentru ca incercam in permanenta sa imbunatatim serviciile oferite, venim in intampinarea dumneavoastra cu posibilitatea de a aplica online pentru leasing-urile dorite. Dupa vizualizarea unui leasing, in urma datelor furnizate de catre dumneavoastra la pasul 3 ("Aplica pentru acest leasing"), veti fi contactat(a) de catre un reprezentant al bancii ofertante. Momentan, lista bancilor care ofera acest serviciu este urmatoarea: urmand ca in viitorul apropiat aceasta lista sa cuprinda toate bancile prezente pe site.

Daca nu v-ati decis pentru un leasing anume, va rugam sa selectati unul din urmatoarele formulare, in functie de statutul dumneavoastra: persoane fizice sau persoane juridice.

Salvare fisiere Excel

Prin intermediul noii facilitati, unica in domeniul financiar-bancar romanesc, VreauLeasing.ro va ofera posibilitatea de a salva in format Excel atat leasing-urile individuale cat si comparatia acestora. Prin implementarea acestei facilitati dorim sa va oferim o mai mare portabilitate si libertate in alegerea si obtinerea produsului bancar potrivit.

Vizualizare liniara si tabelara

Pentru a transforma cautarea celui mai avantajos leasing intr-o experienta cat mai placuta, am introdus doua modalitati de vizualizare a listelor de leasing-uri: liniara (pentru mai multe detalii) si tabelara (pentru o parcurgere mai usoara si mai rapida a informatiilor prezentate). Astfel, puteti comuta oricand intre cele 2 modalitati de afisare folosind link-urile situate in partea dreapta-sus a listei de leasing-uri.

Cautare leasing-uri

Desi va recomandam filtrarea leasing-urilor pentru o mai mare acuratete a rezultatelor, puteti folosi motorul de cautare pentru a gasi leasing-urile dorite in functie de cuvintele cheie alese de dumneavoastra.

Alte informatii si servicii

Pentru ca stim cat de important este timpul dumneavoastra, am decis sa adaugam noi facilitati si servicii complementare scopului nostru de a va oferi totul pentru a gasi leasingul care vi se potriveste cel mai bine.

Astfel, aflati primul care sunt ultimele leasing-uri, noutati si promotii aparute prin intermediul newsletter-ului / RSS-urilor VreauLeasing.ro, sunteti la curent cu ultimele stiri financiar - bancare, aveti tot timpul la indemana evolutia cursului valutar BNR, puteti afla informatii detaliate despre banci sau puteti consulta dictionarul financiar-bancar in cazul in care aveti nelamuriri cu privire la termenii utilizati.

 

Cu speranta ca veti gasi folositoare informatiile si facilitatile oferite, va multumim pentru utilizarea serviciilor noastre si va dorim mult succes in obtinerea leasingului dorit.

Echipa VreauLeasing.ro

Alaturati-va echipei noastre !

Echipa VreauLeasing.ro este in continua cautare de membri bine pregatiti si dornici de reusita. Daca sunteti din Bucuresti si sunteti interesati sa va alaturati echipei noastre va rugam sa trimiteti un e-mail insotit de o copie a CV-ului dumneavoastra la adresa jobs@vreauleasing.ro sau sa aplicati pentru unul din urmatoarele posturi disponibile:

Consultant leasing-uri

Experienta in vanzari si/sau in domeniul bancar reprezinta un mare avantaj.
Responsabilitati:

  • Identificarea potentialilor clienti
  • Acordarea de consultanta financiara
  • Intocmirea si prelucrarea documentatiei pentru leasing-uri
  • Mentinerea relatiei cu clientii companiei
  • Intocmirea situatiilor si a rapoartelor specifice

Aplicati pentru acest post (va rugam sa atasati o copie a CV-ului dumneavoastra).

Ultimele 5 oferte de leasing vizualizate

Nu ati vizualizat nici o oferta.


Navigare rapida
Comparatie oferte leasing
Informatii utile
Recomandari
Vreau Credit ! Oferta completa de credite bancare
Vreau Card ! Oferta completa de carduri bancare
Link-uri utile
Bookmark RSS Feed
 
 
 
 
Advertisement